PUBLICITAT

Carchat torna pensant en la victòria i en reforçar el lideratge

  • El Ral·li del Bierzo es presenta com una prova de foc per a l'andorrà, que domina el grup N
EL PERIÒDIC
PONFERRADA

Periodic
Carchat i el Mitsubishi Lancer Evo X, en una prova del Campionat d'Espanya de Ral·lies d'Asfalt 2014 Foto: ACSM

Joan Carchat, als comandaments del Mitsubishi Lancer Evo X, torna a l'activitat avui i demà després d'algunes setmanes fora de la competició i ho farà novament en el Campionat d'Espanya de Ral·lies d'Asfalt (CERA), a la prova del Bierzo, inèdita per ell. Té en ment lluitar per la victòria en el grup N, i consolidar el seu lideratge en la categoria. «L'objectiu a Ponferrada passa per aconseguir el triomf en el grup N i reforçar el lideratge, i si és possible, entrar en alguna plaça dels llocs capdavanters de la general per a millorar la nostra posició en la provisional del campionat», manifestava el pilot.

La 21a edició d'aquesta cursa comptarà en la sortida amb el pilot andorrà, que lluita per la classificació del grup N en un Nacional de ral·lis en què la competitivitat és màxima, i que és 7è en la general provisional. Al llarg de la temporada, Carchat i el seu copilot Claudi Ribeiro Leites van haver d'abandonar en la primera cita en què van ser, a Canàries, però després van encadenar tres victòries consecutives, primer a Còrdova, després a Vigo i Ourense finalment.

Amb l'equip ACSM-Banco Madrid la preparació de la cita del Bierzo ha estat important, perquè el CERA arriba a l'equador de la temporada i consolidar el lideratge és important. Així mateix, segons Carchat una de les coses que ha de millorar és el tema de les notes: «La nostra il·lusió és fer un bon ral·li, en un terreny nou, i evolucionar amb les notes i el copilotatge, que és de moment l'únic punt que ens falta perfeccionar al cent per cent». «Per això, el Bierzo és un lloc ideal en ser desconegut per nosaltres».

Carchat i Ribeiro tenen moltes ganes de començar, tot sabent que aquest ral·li serà complicat: «Segons he pogut saber els trams són molt complets i combinen diversos tipus de traçat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT