PUBLICITAT

Els dos clubs andorrans es bolquen amb el triatló

R. M. S.
Periodic
Una imatge de la transició entre el ciclisme i la carrera a peu. Foto: ÀLEX LARA

El pròxim diumenge es disputa a Andorra una nova edició de l’Skoda Triathlon Series, amb 855 participants, dels quals 741 són espanyols i 59 andorrans. Els dos clubs del Principat, CT Serradells i AnyósPark, compten amb força representants, ja que els primers en seran 28, mentre que els segons 12.

A més d’espanyols i andorrans, d’altres nacionalitats com ara francesos, belgues, argentins, canadencs, italians, polonesos o suïssos formaran part d’aquesta cita esportiva que arrencarà diumenge a les 9.15h al llac d’Engolasters –la temperatura de l’aigua supera els 15 graus, i per tant es farà amb normalitat–, i que comptarà amb dues distàncies, sprint (750m-20km-5km) i olímpic (1.500-40-10), i que a més es pot fer en individual o bé per relleus.

EL CT SERRADELLS, AMB 28 CORREDORS / Rècord de participació del CT Serradells amb 28 triatletes: David Astrié, Pere Balsa, Augusto Bondiuk, Alex Bonell, Xavi Bossa, Marc Calvet, Ruben Caminal, Laura Camps, Lluís Carrera, David Caubet, Òscar Dos Santos, Lourdes Estapé, Eloy Fort, Marta Gálvez, Eloy Garcia, Miquel Garcia, Albert Garcia, Andrés Herrera, Sergi Medina, Loli Mellado, Jan Missé, Marc Mora, Patrick Pascó, David Piñol, Eduard Teba, Silvana Benini, Òscar Corbalán i Xavi Bargalló.

ELS 12 Del ct ANYÓSPARK / Per part de l’AnyósPark, també amb força corredors, hi seran Ignacio Arrarte, Robert Buil, Eduard Cruz, Àlex Gasull, Laurence Lestang, Albert Salvador, Xavi Sentís, Alfonso Torreño, Ian Ubach, Nil Ubach, Ignasi Vilamajor i Margot Llobera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT