PUBLICITAT

Detingudes deu persones per conduir sota els efectes del alcohol

  • La Policia va fer una campanya de controls d'alcoholèmia entre el 10 i el 19 de setembre
  • Es van produir sis detencions més relacionades amb accidents de trànsit
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


22092010_acoholemia
Uns agents efectuen un control d'alcoholèmia. Foto: ORIOL LLAURADÓ
La Policia ha detingut deu persones per conduir sota els efectes de l'alcohol entre el 10 i el 19 de setembre. Quatre d'aquestes detencions s'han produït en el marc de la campanya de controls d'alcoholèmia, i les sis restants en el marc d'altres controls i accidents.

La Policia ha fet un total de 311 controls d'alcoholèmia entre el 10 i el 19 de setembre. D'aquests, quatre han resultat positius, el que suposa un índex de l'1,28%, mentre que durant la campanya d'estiu, realitzada els caps de setmana, l'índex es va situar en l'1,51%. En dos dels casos, la taxa d'alcohol se situava entre el 0,81gr/l i 1,2 gr/l, mentre que en els altres dos la taxa estava entre 1,61 gr/l i 2 gr/l.

Els quatre detinguts eren tots homes i residents al Principat. Un d'ells té entre 26 i 40 anys i la resta superaven la quarantena. Totes les detencions es van produir en la fraja horària que va de les deu de la nit a les sis del matí.

D'altra banda, la Policia ha informat que s'han produït sis detencions més relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcohol, tot i no formar part de la campanya de controls. Tres d'aquestes detencions s'han fet en el marc de control de documentació, dos per accidents amb danys materials i una per accident amb ferits. Tres dels detinguts presentaven una taxa d'alcohol superior als 2 gr/l, mentre que els altres tres se situaven entre 0,81 gr/l i 2gr/l.

En aquest cas, els detinguts han estat cinc homes i una dona, cinc residents al Principat i un no resident. La franja dels 18 als 25 anys ha registrat dos detinguts, la de 26 a 40 anys ha comptabilitzat tres detinguts, i l'últim era major de 40 anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT