PUBLICITAT

El Dínamo de Moscou obre la pretemporada encampadana

  • La parròquia rebrà en tot l?estiu equips de referència com l?FC Barcelona
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Encamp inicia el seu període de benvingudes a tots els clubs de futbol sala, bàsquet, futbol i d’altres esports que escullen la parròquia per realitzar les seves pretemporades. Ahir va ser el Dínamo de Moscou de futbol sala el protagonista de la jornada. Però en vindran més.
L’equip de futbol sala del Dínamo de Moscou va valorar molt positivament l’estada que estan realitzant a la parròquia d’Encamp com a preparació d’una nova campanya per a l’equip rus.
Els jugadors i tècnics del Dínamo de Moscou van destacar les instal·lacions esportives amb què compta la parròquia i la immillorable rebuda que han tingut dels treballadors del Complex i l’hotel en el qual estan allotjats. Així ho han expressat al cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, durant la seva visita a l’entrenament de l’equip.  La concentració de l’equip va començar el passat dia 14 i s’allargarà fins el 2 d’agost.
Les estades esportives seguiran durant tot l’estiu a Encamp amb l’arribada, entre d’altres, d’equips com les seccions de handbol, futbol sala i bàsquet de l’FC Barcelona, la selecció de Qatar, o la de futbol sala de Gazprom Ugra.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT