PUBLICITAT

Espot assegura que el segon mandat ha estat «més dur»

  • El cònsol ordinenc descarta fer el salt a la política nacional
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El cònsol major d'Ordino, Ventura Espot. Foto: TONY LARA

El cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, assegura que el segon mandat ha estat «més dur» que el primer, ja que la gent «és més crítica i et vol veure personalment» a la parròquia i al Comú. Quan falta menys d'un any i mig per acabar el seu segon i darrer mandat, Espot assegura que «el volum de feina» que hi ha hagut en aquest segon mandat ha estat superior al primer. En una entrevista a l'ANA, el cònsol major ordinenc va descartar fer el salt a la política nacional, en manifestar que «jo no sóc home de lleis i per tant hauria de passar alguna cosa molt excepcional perquè fos conseller general». Espot va afegir que en el si del grup encara no s'ha parlat de possibles candidatures de cara a les properes eleccions comunals, tot i que va assegurar que «donaria tot el meu suport a qualsevol company, de l'anterior mandat o d'aquest que s'hi volgués presentar».

El cònsol va deixar clar que el fet de dedicar-se a la política «és un plaer», però que «la capacitat d'hores i hores que dediques aquí, que estem encantats de fer-les, s'ha multiplicat per dos». En aquest sentit, el mandatari ordinenc va constatar que «abans la nostra presència no era tan palpable, i ara ho és». El motiu, va insistir, és que «la gent et requereix, et vol veure i explicar-te els problemes cara a cara».

Pel que fa a la relació amb l'oposició, Espot va assegurar que ha estat molt correcta i va insistir que «quan parlo de la bona feina que han fet els consellers, parlo de tots, dels de la minoria i dels de la majoria».

De cara a les properes eleccions comunals, en què ni ell ni l'actual cònsol menor, Consol Naudí, no es poden tornar a presentar, Espot va assegurar que dins del seu equip encara no han parlat d'una possible candidatura. Tot i això, va garantir el seu suport «a qualsevol company, de l'anterior mandat o d'aquest que s'hi volgués presentar».

El seu futur, mentrestant, deixa clar que està fora de la política, ja que assegura que no vol fer el salt a l'àmbit nacional. «Sóc una persona a qui li agrada la gestió i sóc al Comú des de l'any 1992», va recordar. Durant aquests anys destaca que ja ha ocupat tots els càrrecs possibles ja que «he fet de cònsol menor, de conseller de Comú, de conseller de l'oposició i de cònsol major».

Sobre la possibilitat de concórrer a les eleccions generals, Espot deixa clar que «no sóc home de lleis i no tinc vocació de conseller», i bromeja que «m'haurien de raptar a una de les meves filles per obligar a presentar-m'hi».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT