PUBLICITAT

Oberta la participació en el videoclip de la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha fet una crida a la participació dels urgellencs de totes les edats per confeccionar el primer videoclip dedicat a la ciutat i que s'estrenarà durant els actes de la Festa Major 2014.

Concretament es proposa fer un videoclip de la cançó Vine a la Seu que es pot escoltar a http://vinea.laseu.cat i que ha estat composada per l'artista Patxi Leiva.

Per participar-hi cal enviar un vídeo de sis segons a http://vinea.laseu.cat on es pot sortir amb la colla d'amics, família o a nivell particular, ballant la cançó i fent playback, però sobretot que la imatge tingui com a rerefons un lloc emblemàtic de la Seu d'Urgell o realitzant alguna activitat tradicional tal i com parla la lletra de la pròpia cançó. La data límit per enviar la gravació és el 14 d'agost.

El videoclip, format per totes les gravacions enviades es presentarà a la Plaça dels Oms el dissabte 30 d'agost, just després de la lectura del pregó de Festa Major. La participació per aquest videoclip de la ciutat té premi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT