PUBLICITAT

Amàlia Vinyes segueix l'aprenentatge del León

  • Acaba 13a i 9a a les dues curses de l'Eurocup disputada a Silverstone
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Amàlis Vinyes, al volant del Seat León que cada vegada coneix més Foto: EL PERIÒDIC

Per a Amàlia Vinyes el cap de setmana a Silverstone va ser més productiu per la informació que va poder recollir en el box que pels resultats en les carreres disputades. La pilot, al volant de Seat León Racer preparat per Baporo Motorsport, va completar la primera de les proves de l'Eurocup disputades en la 13a posició mentre que en la segona es va situar en la 9a plaça. En ambdues ocasions Amàlia va haver de superar l'hàndicap que suposa sortir de posicions retardades de la graella de sortida. Un incident en els cronos la va deixar inèdita en aquesta sèrie.

Les previsions del temps eren molt pessimistes, la pluja havia d'estar present de manera més o menys continuada a Silverstone, i això es va complir però tampoc va molestar als participants en la pista, solament van disputar amb l'asfalt mullat la sèrie d'entrenaments cronometrats.

En els lliures, Amàlia va viure els primers moments complicat: «En la primera sèrie he anat molt venuda, no feia pràcticament cap traçada de manera correcta. Després de comprovar la telemetría i rebre algunes recomanacions d'algun pilot les coses han canviat. Els cronos han començat a millorar i sobretot m'he trobat molt més còmoda al volant de León. Era evident que solament era l'inici d'un llarg cap de setmana ple de novetats». La sort va deixar de costat a Amàlia en els oficials. Després de situar-se en la segona posició en la seva segona volta Amàlia va tenir una sortida de pista que la va deixar enganxada en la grava de l'escapatòria del revolt 7. En la primera carrera (11 voltes), va finalitzar en la 13a posició, a 28'516s del guanyador, Ferenc Ficza, mentre que en la segona va ser 9a a 20'874s del vencedor, Stefano Comini. La pròxima cita de l'Eurocup serà a Spa-Francorchamps el 5 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT