PUBLICITAT

Crèdit Andorrà, primer banc del país en el Top 100

  • Financial Times reafirma la posició de lideratge de l'entitat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici central del Crèdit Andorrà a Andorra la Vella. Foto: TONY LARA

El grup Financial Times ha situat Crèdit Andorrà al capdavant de la banca andorrana en el seu rànquing Top 1000, tal com va fer públic ahir l'entitat andorrana. Aquesta classificació es duu a terme sobre la base de la capitalització de les entitats financeres i es publica anualment en l'edició del juliol de la revista The Banker. Així, segons assenyala Crèdit Andorrà en un comunicat, l'entitat es posiciona com a primer banc del sector financer andorrà avalat per un Tier 1 Capital de 683 milions de dòlars i unes ràtios de solvència i liquiditat del Grup que, el 31 de desembre de 2013, eren del 19,14 % i del 59,89 %, respectivament.

LIDERATGE /L'entitat andorrana destaca que Financial Times «reafirma d'aquesta manera el sostingut lideratge i la posició de referència de Crèdit Andorrà al Principat d'Andorra, a la vegada que li continua atorgant una destacada posició entre els principals bancs del món».

La publicació elabora anualment la llista dels 1.000 primers bancs a escala mundial en funció de la seva fortalesa financera, avaluada principalment per la capitalització de cada banc.

Aquest any, el sector financer andorrà hi està representat per tres entitats. Crèdit Andorrà ocupa la posició 783 a escala global i el número 1 d'Andorra, mentre que Andbank se situa en la 908 i l'entitat MoraBanc en la 928.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT