PUBLICITAT

Google insisteix en les plataformes de comerç

  • La iniciativa Actua vol consolidar Andorra com a ?Smart Country' H Tour Dash obre encara més les possibilitats de Google Business View
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Google Bussines View és una eina de Google Maps que permet a l'usuari tenir una imatge de 360º de l'interior dels establiments adherits a la plataforma. A través d'un seguit de fotografies capturades des de l'interior, Google Bussines construeix una imatge acurada del que ens trobarem en visitar una tenda, un hotel, un restaurant... Representa una opció més a l'hora de promocionar i fer-se veure a través de la xarxa. Els propietaris poden afegir les imatges que ofereix Google Bussines a la resta de xarxes socials on hi tinguin presència.

En l'acte que es va celebrar el passat 7 de juliol a l'Art Hotel d'Andorra la Vella, el Program Manager de Google a Suïssa, David Castro, va destacar que l'eina de Google està present ja a 28 països del món.

Comerç electrònic / Per la seva part, Tour Dash és una aplicació relacionada amb Google Bussines View. Aquesta aplicació vol facilitar la venta a través de la xarxa dels propietaris dels establiments presents a Google Business. Ofereix la possibilitat, per exemple, d'ensenyar als clients les habitacions d'un hotel i que des de la mateixa pàgina es puguin fer les reserves. En el cas de les botigues, es desplegaran catàlegs electrònics que informaran sobre el preu i les característiques d'un determinat producte i permetran fer la compra, també, des del mateix web. Tour Dash és una aplicació que complementarà la plataforma de Google Bussines View.

La implantació d'aquestes plataformes s'emmarca dins els projecte tecnològic Smart Country, impulsat des de la iniciativa Actua, que té com a objectiu arribar a ser, a la llarga, un dels pilars de l'economia andorrana. La iniciativa vol aconseguir que les noves tecnologies potenciïn el turisme i el comerç, els motors tradicionals de l'economia del Principat, H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT