PUBLICITAT

El Superior desestima un altre recurs contra Vivand

J.R.
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Escaldes-Engordany va mostrar la seva satisfacció per la sentència emesa per la Batllia, que desestima el recurs que havia presentat l'associació CarlemanyCalidae contra la conversió de l'avinguda Carlemany per a vianants.

La sentència es va donar a conèixer a principis de juliol, i durant la sessió de Comú d'ahir la corporació en va fer una molt bona valoració. La cònsol major, Trini Marín, va assegurar que dels cinc recursos que va presentar CarlemanyCalidae durant el procés de creació de Vivand, aquest «era molt important ja que ens ha donat oxígen».

Marín va afegir que davant aquells que «ens acusaven de no haver seguit la llei al peu de la lletra ens tranquil·litza el fet que la Batllia hagi desestimat el recurs i ens permet saber que s'ha treballat amb transparència».

Ara l'entitat contrària a reconvertir l'avinguda Carlemany per a vianants diposa de 13 dies hàbils per poder presentar un recurs contra la sentència davant el Tribunal Superior.

Resten encara també per resoldre els altres dos recursos que va presentar CarlemanyCalidae en contra d'altres aspectes relacionats amb la creació de Vivand. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT