PUBLICITAT

Les funcions del Cirque du Soleil freguen el ple d'espectadors

  • Dissabte passat el públic va omplir el cent per cent de l'espai del Parc Central
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment de l'espectacle Scalada Mater Natura del Cirque du Soleil Foto: TONY LARA

Andorra Turisme va xifrar en un 93% l'ocupació mitjana de les funcions de l'espectacle Scalada Mater Natura del Cirque du Soleil. Així, les dades indiquen que un total de 41.905 persones han gaudit de les nou primeres funcions. En aquest sentit, va ser l'última representació, la de dissabte 20 de juliol, la que va assolir el ple absolut.

Segons Andorra Turisme, l'ocupació va ser superior al 90% en la majoria de dies i els registres són similars independentment de si es tracta d'un dia entre setmana o de cap de setmana.

Andorra Turisme va indicar que la majoria de les localitats assegudes, més d'un 60%, s'han venut a través d'allotjaments turístics, agències de viatges i operadors turístics. La resta d'entrades han estat adquirides directament pel públic en general a través d'Internet.

NACIONALITATS i novetats /Per nacionalitats, el 68% de les persones són espanyols, un 16,5% andorrans, un 11% francesos i en menor percentatge se situen els anglesos, russos, belgues, nord-americans i canadencs, entre d'altres. Es tracta sobretot de famílies, parelles i grups que aquest estiu també han aprofitat l'oportunitat de fer-se fotografies amb diferents artistes del Cirque du Soleil abans de començar l'espectacle.

Un altre de les novetats d'aquest any és la millora dels accessos, l'ampliació del espais destinats als infants i la diversificació del servei de restauració. També cal dir que a diferència de l'any passat la gestió de les entrades les porta ara directament Andorra Turisme i no la Unió Hotelera.

LA HISTÒRIA/Scalada Mater Natura, explica la història de dos excursionistes que arriben al Principat, passejant per un bosc frondós, es paren a esmorzar. La seva actitud descuidada desperta els poders de la natura.

La terra tremola i els engoleix, arribaran a un indret fantàstic, el començament de tot, la font de la vida. Aquí hi viuen tres Muses benèvoles, que representen les valls on s'origina la majestuosa Valira. Aquestes Muses ajuden als protagonistes a emprendre un viatge iniciàtic per un decorat ple de màgia i amb un gran poder transformador. Un viatge de poc més de 60 minuts on hi participen 35 artistes.

Les entrades per veure les vuit funcions que queden estan esgotades des de fa dies. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT