PUBLICITAT

Quatre joves detinguts per furt

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Durant la setmana passada es van produir 14 detencions policials. Destaca l'arrest de quatre joves andorrans d'entre 19 i 21 anys com a presumptes autors d'un delicte de furt amb força comès el passat mes de maig i pel qual haurien sostret 2.330 euros a un establiment de restauració d'Andorra la Vella.

D'altra banda, també es va detenir a un andorrà de 25 anys com a presumpte autor de cessió per al seu consum d'una cigarreta de marihuana a dos menors. A més, els agents van trobar que un d'ells portava tres bosses petites que contenien 25 grams d'aquesta substància il·legal. Un andorrà de 47 i un espanyol de 36 van ser detingut com a presumpte autor de maltractament en l'àmbit domèstic.

La Policia també va arrestar un jove com a presumpte autor d'injúries i resistència greu a un funcionari del Cos.

Infraccions vials/ La resta de detencions estan relacionades amb delictes vials. La Policia va detenir un andorrà de 40 anys com a presumpte autor de refús de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, després de patir amb danys materials. Quatre joves conductors més van ser detinguts per sobrepassar la taxa d'alcohol permesa. Un altre andorrà de 20 anys va ser detingut coma presumpte autor d'un trencament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT