PUBLICITAT

Els liberals volen sumar vots però no a qualsevol preu

  • La idea és unir al voltant d'una ideologia definida i no dispersar-se
G. GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gallardo i Costa en l'últim congrés del Partit Liberal, l'any passat Foto: ÀLEX LARA

El Liberals d'Andorra (LdA), preparen un decàleg a través del qual volen aglutinar el màxim de persones que «realment estiguin d'acord amb aquests deu punts bàsics per no dispersar-nos», va afirmar ahir el secretari general del partit, Ferran Costa. I va afegir que «el nostre objectiu no és sumar per sumar, per desfer una altra força política que està governant, això no ho farem». Costa va argumentar el posicionament de LdA explicant que «no ho farem precisament perquè vèiem el resultat obtingut», al·ludint a la majoria confortable de Demòcrates per Andorra (DA), de la qual «l'única lliçó que en retenim és la de la dispersió».

Majoria molt plural /Pels liberals, la majoria de DA està esgotada, entre altres coses, perquè els parlamentaris que la integren no comparteixen una mateixa visió, sinó que «cada dia s'allunyen més els uns dels altres». Costa va afegir que «per això hi ha molts temes que no s'han pogut tancar, quan tenen una majoria més que suficient per fer-ho».

En quant al decàleg que estan preparant va precisar que «no ens volem quedar tancats només en el nostre punt de vista, sinó que estem oberts a qualsevol aportació, hi poden haver matisos, però volem una ideologia clara i que les persones que s'uneixin a nosaltres la comparteixin». Costa va reiterar que s'obre ara una cursa de fons per preparar les properes legislatives, que és molt possible que s'avancin. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT