PUBLICITAT

Bonrepaux s'entrevista amb Martí i Alcobé

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El cap de Govern, Toni Martí, va rebre ahir al matí el president del Consell General de l'Arieja, Agustin Bonrepeaux, segons va informar el Govern en un comunicat. El cap de Govern es va felicitar de la bones relacions que manté el Principat d'Andorra amb la República Francesa, i amb les regions veïnes, en particular. Tots dos mandataris van subratllar l'avançament de les millores de les comunicacions entre Andorra i la regió francesa veïna, com a prova de les bones relacions existents, i van mencionar específicament la millora de la RN–20, que comunica Tolosa i Ax-les-Thermes, dins de l'eix transfronterer E–9.

Bonrepeaux va informar el cap de Govern que la desviació d'Ax-les-Thermes estarà en funcionament el 2016, cosa que representarà un gran estalvi de temps als usuaris de l'eix que no hauran de travessar aquesta ciutat, en tots dos sentits de circulació, tant des de Tolosa, com des d'Andorra.

A la reunió hi va participar també el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, i el director general de serveis departamentals del Consell General de l'Arieja, Francis Dejean. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT