PUBLICITAT

La Sala de Control dels Mossos no tornarà a la Seu

  • CiU i ERC voten en contra de la proposta de PSC-Progrés
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Òscar Ordeig (PSC-Progrés) al Parlament de Cataluny Foto: EL PERIÒDIC

PSC-Progrés va mostrar el seu desacord en un comunicat amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, després que CiU i ERC votessin en contra de la proposta presentada per Òscar Ordeig ahir durant la Comissió d'Interior del Parlament de Catalunya. Ordeig demanava mantenir a la ciutat la Sala de Control dels Mossos d'Esquadra de la regió policial del Pirineu Occidental.

Segons paraules del mateix grup municipal, PSC-Progrés lamenten que l'alcalde «no defensi els serveis públics de la Seu des del Parlament, votant en contra de la reobertura dels Mossos i altres serveis en vàries ocasions». La proposta, va rebre el suport dels grups d'IC-Verds, PP i C's. El resultat final de les votacions va ser de 9 a favor per 11 en contra.

CANVI D'OPINIÓ / Aquest resultat contrasta amb la defensa que va fer al Parlament Albert Batalla fa menys de 4 mesos, trencant la disciplina de vot de CiU, quan es debatia l'esmena presentada per ICV a la cambra catalana.

el Trasllat/ Fa algunes mesos, el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya va decidir eliminar la Sala de Comandament de la Regió Policial Pirineu Occidental i traslladar-la a la Regió Policial de Ponent. Segons Ordeig «aquesta decisió es va prendre sense informar al territori, per la qual cosa, no s'han pogut conèixer ni valorar les conseqüències adverses que se'n poden derivar. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT