PUBLICITAT

Trànsit restablert després que els operaris retiressin la grua malmesa

  • El Govern ha donat per finalitzat el dispositiu viari avui a les sis del matí
  • La maquinària ha estat traslladada a un aparcament per acabar de reparar-la
M. R. C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns turistes miren un plànol quan es posa en marxa la grua, ahir. Foto: TONY LARA

Aquesta matinada a les sis del matí s'ha donat per finalitzat el dispositiu de trànsit endegat el passat dilluns pel Govern, en col.laboració amb els comuns d'Andorra la Vella i d'Escaldes, i el Centre Nacional de Trànsit. El carrer Prat de la Creu entre la rotonda de Govern i la rotonda de Tobira torna a estar obert als vehicles, mentre que s'ha suprimit el pas alternatiu al carrer Dr. Vilanova, que tornarà a tenir circulació en dos sentits de la marxa.

La normalitat viària és conseqüència de la retirada de la grua que des de divendres al vespre estava ubicada a la rotonda de Govern. Després del despreniment, va quedar avariada, i fins ahir a la tarda els operaris no van aconseguir encendre-la. Al voltant de les quatre de la tarda, i entre aplaudiments d'operaris i curiosos, van engegar-la. Ahir a la nit van procedir a retirar-la del carrer.

El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, va informar ahir que la grua serà traslladada a un aparcament privat de l'empresa responsable de la grua. Allà acabaran d'arreglar la màquina i de substituir les peces que han quedat malmeses. Un cop s'enllesteixin aquests treballs la grua tornarà a Catalunya, d'on provenia. Bartolomé va informar que es calcula que aquest procés s'allargui dos o tres dies més.

NOU PROCÉS DE DESMUNTATGE Un cop posat punt i final als treballs per pal.liar els efectes de l'accident a les obres del Consell General, els treballs continuaran i també es reprendrà el procés per desmuntar la grua que actualment hi ha a la zona. És a dir, que una grua com l'accidentada, la qual ha de tenir un braç mínim de 74 metres de llargada, haurà de tornar a realitzar el procés.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT