PUBLICITAT

La Massana engega la seva oferta lúdica d'estiu

  • Les rutes a cavall, entre les opcions preferides pels visitants
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un grup d'excursionistes atansant-se al refugi del Pla de l'Estany Foto: COMÚ DE LA MASSANA

Un any més les rutes a cavall fins al Pla de l'Estany són un dels productes estrella de l'oferta d'estiu a la Massana. Aquest any hi ha un cavall més i, d'aquesta manera, les sortides poden acollir fins a sis persones. Les sortides tenen un gran interès entre els turistes, sobretot belgues i holandesos, tot i que també hi ha força espanyols i públic local.

Una altra opció lúdica de la parròquia massaneneca són les excursions diàries guiades, que aquest any es fan amb col·laboració amb el Comú d'Ordino. Un producte cofinançat entre els comuns i els hotelers de les dues parròquies.

ALTRES OPCIONS / El Sisquet continua explicant les llegendes i històries de la Massana. Les tres sortides seran a partir de les 22.30 h (dimecres i divendres a la Massana i dissabte, a Pal). Avui dimecres es farà la sortida inaugural. Els participants poden sopar prèviament als restaurants de la Massana amb un descompte del 50%.

D'altra banda, també es pot visitar el refugi del Comapedrosa que romandrà obert des del mes de juny i fins al setembre.

Finalment un altre possibilitat es practicar el senderisme pels camins de les Valls del Nord amb l'ajuda d'un Mapa de la zona que selecciona una quarantena de camins per descobrir la flora, la fauna, els llacs, les bordes i els paisatges més sorprenents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT