PUBLICITAT

L'hotel Carlton tanca avui a l'espera de trobar substitut

  • Casa Molines negocia els últims serrells amb una cadena hotelera
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vista general de l'hotel Carlton Plaza. Foto: ÀLEX LARA

L'Hotel Carlton, un dels cinc establiments que té al país la cadena Plaza d'Andorra, tanca avui les seves portes. Ubicat a l'avinguda Meritxell, a tocar dels grans magatzems Pyrénnés, deixa de funcionar després que la propietat de l'edifici, Casa Molines, i els gestors de l'hotel, no hagin arribat a un acord per seguir operant amb la fórmula actual. Problemes amb el règim de lloguer han motivat la fi de l'activitat. Pel que fa a la plantilla, que la configuraven una trentena de persones, la gran majoria serà recol·locada a d'altres establiments de la cadena.

Un cop rescindit el contracte amb Plaza, Casa Molines negocia el futur de l'edifici. Tot apunta que seguirà vinculat al sector hoteler. Casa Molines, segons va informar ahir, està en negociacions amb una important cadena hotelera de fora del país. L'acord està pràcticament fet i només falta la signatura del contracte, van explicar. Tot apunta, però, que durant aquesta temporada estival l'edifici romandrà tancat. El que encara no està clar és quina tipologia d'obres s'haurà de fer a l'edifici d'Andorra la Vella.

Quatre hotels plaza / Així, la cadena Plaza perd un dels seus cinc hotels de luxe que té distribuïts pel país. A més del Carlton, té l'hotel Plaza d'Andorra la Vella, el Holiday Inn també de la capital, l'Ski Plaza de Canillo i el Mu de la Cortinada, a Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT