PUBLICITAT

Crèdit Andorrà, premi al millor banc d'Andorra 2014

  • Global Banking & Finance Review destaca la «posició de lideratge» de l'entitat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

La publicació financera Global Banking & Finance Review ha distingit per segon any consecutiu Crèdit Andorrà com el millor banc d'Andorra en banca privada 2014, tal com va informar ahir l'entitat andorrana a través d'un comunicat. Crèdit Andorrà va voler destacar que es tracta d'un reconeixement que s'atorga a aquelles entitats que ocupen un lloc destacat en les àrees d'especialització i d'excel·lència dins de la comunitat financera internacional.

Per la seva part, Global Banking & Finance Review va posar de manifest «la posició de lideratge de Crèdit Andorrà en la banca país i l'impuls del negoci de banca privada i gestió d'actius internacional com a part de l'estratègia de creixement». El jurat del premi va destacar «el servei de banca privada boutique a nivell global que ofereix el Grup», un model de gestió empresarial que permet a l'entitat oferir serveis personalitzats a mida per a cada client, en funció de les necessitats, el perfil de risc i l'estil de gestió més convenient.

En els darrers anys Crèdit Andorrà ha anat consolidant la diversificació geogràfica del negoci de Wealth Management a les principals places financeres d'Europa i Amèrica. Actualment està present en una desena de països: Andorra, Espanya, Luxemburg, Suïssa, EUA (Miami), Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú i Uruguai. A més, disposa de quatre fitxes bancàries internacionals (a Andorra, Espanya, Luxemburg i Panamà).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT