PUBLICITAT

Detingut un home per robar gasoil de camions estacionats

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Camions estacionats Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va detenir dimarts passat un resident portuguès de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni per sostracció de carburant en camions. Segons va informar el cos policial, des del 30 de maig al 7 de juliol fins a quatre persones havien denunciat la sostracció de gasoil en diferents camions estacionats a les parròquies de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, en total, uns 1.450 litres.

Aquesta detenció s'emmarca en el balanç de detencions efectuades per la Policia la setmana passada. En total es va detenir a nou persones.

Entre ells, un jove andorrà de 25 anys a la Massana amb 0,3 grams de MDMA, i una resident espanyola de 19 anys, amb una taxa d'alcohol d'1 g/l, per injúries i resistència greu a funcionaris de Policia, durant les festes del Roser d'Ordino, la matinada de dimarts.

També el dimarts, la Policia va detenir un resident espanyol de 55 anys, amb una taxa de 2,37 g/l, després de patir un accident amb danys materials. Posteriorment, el dijous, els agents van detenir un resident portuguès de 37 anys, amb una taxa de 0,98 g/l, a més de per conducció sota els efectes de cocaïna i cànnabis i possessió d'una paperina d'1 gram de cocaïna. Finalment, divendres els agents van detenir un resident portuguès de 38 anys, amb una taxa d'1,76 g/l.

Finalment, la Policia va detenir diumenge un resident portuguès de 35 anys, com a presumpte autor de maltractament en l'àmbit domèstic. Els fets van passar en un establiment comercial de la capital. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT