PUBLICITAT

La Seu presenta el programa de Festa Major

  • ?Iaia!?, concert de Txarango i mercat 1714, els plats forts ?
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El lema de la Festa Major d'aquest any de la Seu d'Urgell serà «Fes-la teva» Aquesta frase va ser la guanyadora d'un concurs obert en què es van presentar cinquanta propostes a través de les xarxes socials, després que es fes una crida a la ciutadania perquè participés en la iniciativa. L'Ajuntament de la Seu va presentar ahir a el programa de Festa Major que se celebra tradicionalment l'última setmana d'agost, el nou lema i la imatge gràfica que l'acompanyen.

EL MÉS DESTACAT/ A banda de la recuperació del dimarts de Festa Major, l'obra de teatre «Iaia!» amb Montserrat Carulla, un mercat temàtic dedicat a l'època de 1714 i el concert jove a l'espai casetes del grup Txarango són els plats forts que presenta l'esdeveniment.

També per segon any consecutiu, la Coordinadora de Casetes ha organitzat la programació adreçada als joves a l'espai casetes apostant de nou pels grups musicals del Seu Rock, així com el Seu Tronic i Seu Rap, que tindran lloc al pista polivalent de la zona esportiva. A més a més, es podrà escoltar grups de versions distribuïts entre els diferents dies i adreçats a una franja d'edat àmplia. El programa musical es completa amb la contractació de tres grans orquestres de Catalunya com són la Montgrins, la Maravella i la Principal de la Bisbal. Cal destacar, a més, la celebració d'una cursa de llits, una cursa de gintònics, la festa de nit de la plaça de les Monges i el sopar popular, a més dels Jocs Fers.

programació infantil/ Les activitats infantils o amb família inclouen curses d'scalextric, paintball infantil, activitats al rocòdrom i tallers intergeneracionals entre nens, joves i padrins.

D'altra banda, les terrasses dels establiments de la Seu estaran amenitzades durant els dies de Festa Major amb actuacions del SeuFolk. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT