PUBLICITAT

Modernització dels aparcaments

  • El Comú comercialitzarà vals de descompte per a comerços i restaurants
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Escaldes-Engordany ha destinat 600.000 euros a la renovació de la maquinària dels aparcaments comunals. Tal com va explicar la cònsol major, Trini Marín, «fins ara teníem unes màquines molt velles i obsoletes i calia un canvi radical, donada també la magnitud d'aparcaments que té la parròquia». De fet, ja feia dos anys que «crèiem que estàvem obligats a fer-ho».

Alguns dels avantatges que comportarà aquesta renovació és que els usuaris ja podran pagar amb targeta de crèdit i les màquines acceptaran els nous bitllets de cinc euros. A banda, el Comú també podrà realitzar més promocions i llançar noves modalitats de tiquet.

Amb tot, la consellera de Finances, Administració i Aparcaments, Núria Gómez, va explicar dijous que en breu s'aniran posant en marxa altres opcions, com ara «la possibilitat de comercialitzar vals de descompte, de forma que tant els comerços com l'hosteleria i la restauració de la parròquia els puguin oferir als seus clients». En aquest sentit, Marín va assegurar que a partir del mes de setembre «hi haurà moltes promocions i ofertes tant pels turistes com pels comerços i l'hostaleria».

Gómez va afegir que amb aquesta renovació també es podran crear targetes de prepagament, que oferiran la primera hora gratuïta, en comptes de només mitja hora, i un 50% de descompte respecte a les tarifes normals un cop superats aquests primers 60 minuts. La consellera va assegurar que això «és el que més ens sol·liciten els usuaris», i va augurar que estarà a punt «a finals de setembre o a principis d'octubre».

A banda, també es posarà en marxa una tarifa màxima diària, igual que ja passa ara en el cas de la tarifa nocturna. A més, s'ampliarà l'oferta d'abonaments mensuals i s'introduiran abonaments temporals de com a màxim 30 dies, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT