PUBLICITAT

Decomís de 8.000 paquets a 7 homes carregats amb fardells

  • Quatre dels detinguts, de nacionalitat portuguesa, són veïns d'Andorra
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
Foto: GUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va informar ahir del decomís de 8.000 paquets de tabac de contraban, valorats en 34.150 euros, durant una operació duta a terme a la pista dels Planells de la Rabassa, al terme municipal de Valls de Valira.

Segons van explicar, els agents van interceptar a set persones que transitaven per la pista amb paquets carregats en fardells a l'esquena. Un cop detinguts, la Guàrdia Civil va identificar les set persones que van resultar ser F.D.M., portuguès de 29 anys i veí d'Andorra, M.S.S., portuguès de 38 anys, veí d'Andorra, C.F.A., portuguès de 36 anys, veí d'Andorra, D.S.A., portuguès de 36 anys, veí d'Andorra, S.C.P., romanès de 30 anys, veí de la Seu d'Urgell, P.M.G., espanyol de 36 anys, veí de la Seu d'Urgell i F.H., marroquí de 26 anys i veí de la Seu d'Urgell.

Per tot plegat, la Guàrdia Civil va decidir aixecar les corresponents actes per decomís de contraban, i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

Els darrers mesos, la Guàrdia Civil ha detectat diversos grups que fan contraban carregant els paquets a la seva esquena per les muntanyes d'Andorra i de Lleida per evitar els controls dels vehicles a la Duana de la Farga de Moles. A principis de juny 16 persones van ser detingudes durant una operació policial. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT