PUBLICITAT

Reig, Ribas i Cerqueda venen la torre Deutsche per 90 milions

  • KKH Property Investors la compra per convertir-la en un hotel de luxe
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La torre Deutsche de Barcelona, a la cantonada de Gràcia i Diagonal Foto: EL PERIÒDIC

La societat inversora KKH Property Investors va adquirir la Torre Deutsche de Barcelona per un import de més de 90 milions d'euros amb la intenció de convertir-la en un hotel de cinc estrelles de gran luxe, segons van informar ahir fonts del sector a l'agència de notícies EFE. L'edifici, situat a la cantonada del passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal, un emplaçament de gran atractiu turístic, era propietat de les famílies Reig, Cerqueda i Ribas que la va adquirir el 2002 i que va rebre fins a deu ofertes de compra, la majoria per part de cadenes hoteleres internacionals, en el procés de negociació encetat fa uns mesos.

La torre Deutsche de Barcelona és un immoble de 17.000 metres quadrats distribuïts en 20 plantes sobre rasant, que després de transformar-se serà «un dels principals hotels de luxe d'Espanya», segons va assegurar ahir KKH Property Investors en un comunicat. L'immoble també té un segon cos de sis plantes adjacents integrat a la torre de 20 plantes, amb façana al passeig de Gràcia i a l'avinguda Diagonal, una part «significativa» del qual es destinarà a us comercial. Segons KKH, s'hi crearà «un concepte comercial emblemàtic per a una gran marca internacional». En quant al calendari previst, KKH vol iniciar les obres quan abandonin l'immoble els actuals arrendataris, a finals de 2016.

La gestió de KKH Property Investors la lidera principalment l'equip de KKH Capital Group, fundat per Josep Maria Farré, exconseller delegat de la immobiliària Renta Corporación. KKH Capital Group és un grup inversor privat amb base a Luxemburg que va començar a invertir a Espanya el 2012 i des d'aleshores va adquirir cinc edificis a Barcelona, tots ells destinats a convertir-se en hotels a través de la seva reforma integral.

Les mateixes fonts van precisar que la inversió total podria ascendir fins a 150 milions una vegada l'edifici estigui totalment transformat. La societat KKH Property Investors, que preveu invertir fins a 500 milions d'euros en oportunitats «selectives i d'alt valor afegit» a Espanya i Portugal, está participada per la firma KKH Capital Group i el fons nordamericà Perella Weinberg Real Estate. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT