Andorra es classifica per a les semifinals per la via ràpida

• L'equip de David Eudal torna a apallissar en el segon partit de l'Europeu, ara a San Marino
GIBRALTAR

Segon enfrontament per a la selecció andorrana en el Campionat d'Europa de petits països, i segona victòria amb pallissa que atorga el bitllet directe per a les semifinals. Ahir va ser San Marino el rival, i Andorra es va imposar per un contundent 47-83 fomentat sobretot pel tercer quart, que va trencar el motlle dels dos primers parcials amb un demolidor 8-33 que va marcar la diferència.

En l'inici del paritt, el combinat que dirigeix David Eudal es va trobar una San Marino que aconseguia rendibilitzar els seus esforços i fins i tot se'n va anar al final d'aquests primers deu minuts amb un punt d'avantatge sobre els tricolors: 15-14. En el segon quart, va ser Andorra qui va aconseguir fer un pas endavant amb un parcial de 14-20 que els va situar al descans per davant en el marcador: 29-34.

En la represa, però, el partit va rebentar. Andorra va sortir amb tot i un parcial de 8-33 en els deu minuts de joc del tercer quart va ser més que suficient per matar l'enfrontament.

Ja en el període final, Andorra només va haver de mantenir el ritme per pensar en el pròxim enfrontament en aquest Europeu, que serà demà contra el vencedor del matx entre Escòcia i Gibraltar. També espera en semifinals Malta, que jugarà demà contra els guanyador del matx San Marino-Gal·les.