PUBLICITAT

Imbernón: «Eloy és molt gran, i avui encara ho és molt més»

EL PERIÒDIC
YEREVAN

Periodic
El tècnic Richard Imbernón. Foto: TONY LARA

Richard Imbernón, tècnic de l'FC Santa Coloma, calmava la seva eufòria parlant amb els mitjans de comunicació, però no podia evitar deixar anar-la quan se li va demanar per Eloy Casals: «És molt gran, i avui encara ho és molt més». El conjunt andorrà havia assolit la classificació a la segona ronda de la Champions després d'una eliminatòria en què va demostrar que tenia nivell per poder superar-la davant del Banants.

«Satisfacció, orgull i agraïment són les tres paraules que defineixen el meu estat ara mateix», va manifestar el tècnic del club colomenc. «El futbol és just, i quan hi ha treball i es té il·lusió, els resultats arriben», hi va afegir tot marxant de l'estadi de Yerevan on la plantilla va celebrar la classificació en un vestidor on va esclatar la festa.

«Hem treballat per això», va dir Imbernón, «i hem demostrat que en futbol es guanya jugant a futbol». L'entrenador va alabar la feina durant els dos partits dels seus jugadors, va qualificar de «gran ajuda» la que van aportar els fitxatges que es van fer per aquesta eliminatòria –Juvenal, Cristian, Parra i Ilde–, i va tornar a destacar Eloy Casals: «Molt gran». Ahir el porter va fer de davanter-centre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT