PUBLICITAT

La renovació segueix pendent de la redacció del contracte

  • L'entrada de l'IRPF al gener és el maldecap en l'acord amb Peñarroya
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Peñarroya indica uns moviments als seus jugadors. Foto: ÀLEX LARA

la goma s'està estirant ja massa en el tema de la renovació del tècnic Joan Peñarroya com a entrenador del BC MoraBanc Andorra. L'acord entre el club i el tècnic hi és, però el problema ara radica en la redacció del contracte, que no acaba d'agradar a l'Associació d'Entrenadors espanyola, que ha de donar el vistiplau. L'entrada del nou IRPF el pròxim mes de gener al Principat obliga a deixar clars alguns conceptes, i per això es retarda tot.

Tot i que el club espera poder oficialitzar la renovació avui amb un contracte ja definitiu, el ben cert és que ja fa dues setmanes que aquesta història no varia i passen els dies i tot es manté com abans, és a dir que, d'acord, n'hi ha, però de signatura definitiva, no. El nou marc fiscal que entrarà en vigor a Andorra el pròxim 1 de gener de 2015 obliga al club a tornar a redactar alguns aspectes del contracte, però és que el problema es fa més llarg perquè la gestió suposa que la nova escriptura ha de passar pels assessors del tècnic, i després tornar a ser revisada pels del club, i entre mig, l'Associació d'Entrenadors dir la seva en tota la història.

Així doncs, no es tracta d'un problema econòmic ni una manca d'acord, sinó de traslladar sobre el paper un contracte amb una explicació coherent del nou marc fiscal que Andorra farà entrar en vigor el 2015.

Joan Peñarroya és el tècnic en què confia la directiva del MoraBanc per mantenir l'equip la pròxima temporada a la Lliga ACB Endesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT