PUBLICITAT

La FAA atorga la invitació per als Mundials a Pol Moya

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Pol Moya serà el representant andorrà que ha escollit la Federació d'Atletisme per representar el Principat al Campionat del Món Júnior que es disputarà a Eugene, Estats Units, del 22 al 27 de juliol.

L'atleta andorrà hi competirà gràcies a una invitació que ha rebut la FAA, que ha estat l'encarregada d'estudiar i gestionar qui seria el representant tricolor en la màxima cita de la categoria júnior. La FAA, que ha obtingut aquesta invitació de la Federació Internacional (IAAF) tot i no tenir cap atleta amb la mínima necessària, ha estudiat les marques dels seus atletes i les seves evolucions per establir el candidat, que finalment ha estat Pol Moya. Segons la FAA, «atorga la invitació a l'atleta que s'ha apropat més a la mínima de la IAAF, en punts de la taula IAAF».

Pol Arias hi competirà en la prova dels 800 metres, prova que està programada per al divendres 25 de juliol. La mínima IAAF en els 800 metres està establerta en 1min 50,50s, amb 1.015 punts, i Moya en té en aquesta distància 1min 54,82s amb 893 punts, el que suposa una diferència de 122 punts. Aquesta és la menor distància respecte a una mínima de tots els candidats. Clàudia Guri, en triple salt, s'ha quedat a 148 punts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT