El porter Eloy marca el gol que val el bitllet per a la segona ronda de la Champions

RAFA MORA

ESCALDES-ENGORDANY

Un gol del porter Eloy Casals en el minut 95 de partit ha significat el passi a la segona ronda de la Champions League per a l’FC Santa Coloma davant de l’FC Banants armeni. El conjunt andorrà ha superat la ronda gràcies al 3-2 en contra del partit de tornada, que amb tot feia bo l’1-0 a favor de l’anada.

Lima havia avançat els andorrans en el minut 20 gràcies a una falta des del mig del camp, massa forta, que el porter Toroyan no va blocar i va acabar dins de la porteria. Hovsepyan, en el minut 29, empatava de falta directa, i amb l’1-1 acabava la primera meitat. Just a l’inici del segon temps, en el minut 47 Mashumyan va agafar l’esquena de la defensa colomenca i va fer el 2-1, mentre que en el 56, de penal, era novament Hovsepyan qui anotava el 3-1 que complicava les coses a l’equip que entrena Richard Imbernón. Quan més difícil era la consecució del bitllet per a la segona ronda, el porter Eloy Casals, que ja havia pujat a l’atac en una primera ocasió, ho va tornar a fer en el minut 95 quan Marc Pujol va botar una falta des del mig del camp. Iban Parra va pentinar la pilota, que va caure a peus del porter, el qual va creuar el seu xut on no va arribar Toroyan, provocant el deliri de l’equip andorrà.

El pròxim rival de l’FC Santa Coloma en la Champions League serà el Maccabi de Tel Aviv.