Dabad venç amb solvència a l'aquatló de Barcelona

• El triatleta andorrà acaba 7è el primer tram a peu però remunta fins la primera posició en la natació
BARCELONA

Dabad, en arribar a la meta guanyador a l'aquatló de Barcelona. Foto: EL PERIÒDIC

Josep Maria Dabad, del club triatló Fasttriatlón, va aconseguir la victòria el passat dissabte a l'aquatló de Barcelona, sobre una distància de quatre quilòmetres de cursa a peu, un de natació i altres dos de cursa a peu per finalitzar. L'andorrà va arribar a meta amb 25 segons d'avantatge respecte al segon classificat.

«No m'esperava aquest gran resultat ja que estic a una fase d'entrenaments de gran volum i arribava a la prova molt cansat», va manifestar l'esportista en finalitzar la cursa. «Tot i així», hi va afegir, «em vaig trobar molt bé a la cursa a peu i estic molt satisfet pel resultat obtingut». Dabad, que després del primer tram de carrera a peu se situava en la 7a posició, va entrar a l'aigua decidit a remuntar i ho va aconseguir fins sortir a córrer en l'últim parcial ja en la primera plaça. Van acabar 124 corredors.

La pròxima prova que realitzarà serà la triatló Skoda Series del Principat d'Andorra, cita en què té com a objectiu ser al top 5.