PUBLICITAT

La Seu d'Urgell dinamitza el centre històric de la ciutat

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell i la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU) han organitzat diverses activitats pels dissabtes a la tarda amb l'objectiu de dinamitzar el centre històric de la ciutat en aquesta franja horària. Aquesta actuació serà una prova pilot que es portarà a terme els dissabtes del mes de juliol.

«El nostre objectiu és que dissabte hi hagi vida als carrers de la Seu tot el dia aprofitant que dissabte al matí la ciutat és plena de gent que va al mercat setmanal i aprofita per fer altres compres», ha manifestat el regidor de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès.

En aquest senti, s'han organitzat una sèrie d'activitats durant les tardes dels dissabtes per tal d'atraure ciutadans i visitants cap al centre històric de la Seu d'Urgell. Així doncs, des de dissabte passat i fins el dissabte 26, hi haurà organitzat rutes del formatge, jocs gegants de fusta pels més petits al carrer Major, visites guiades al centre històric, així com d'altres esdeveniments que tindran lloc aquelles dates com el Correllengua.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT