PUBLICITAT

Detingut l'empleat d'un restaurant acusat de furtar 1.000 euros

  • L'establiment d'Escaldes va denunciar que l'home robava diners de la caixa registradora
  • La Policia deté dues persones a la frontera amb cocaïna, haixix i marihuana
EL PERIÒDIC 
ESCALDES-ENGORADANY


La Policia ha detingut un resident argentí de 50 anys acusat d'haver-se quedat 1.000 euros de la recaptació del restaurant d'Escaldes-Engordany on treballava. Els fets es remunten al passat 16 de setembre, quan el gerent de l'establiment va denunciar l'empleat ja que s'hauria quedat amb diners de la caixa registradora en fer anul·lacions dels tiquets de consumicions, per un valor total de 1.000 euros. Per tot plegat, amb els indicis i les proves obtingudes, els agents van detenir l'home aquest dilluns, i posteriorment va ser posat a disposició judicial.
D'altra banda, la Policia va detenir aquest dilluns dos homes que es disposaven a entrar al Principat amb diverses quantitats de droga. Els fets van passar a les 17.30 hores durant el control a la frontera del riu Runer a un Seat Leon amb matrícula espanyola i quatre ocupants al seu interior. L'escorcoll, amb l'ajuda d'un gos ensinistrat, va permetre trobar una paperina amb cinc grams de cocaïna que portava a sobre un dels ocupants del vehicle. I a la guantera del cotxe es van localitzar 19,9 grams d'haixix i un embolcall amb quatre grams de marihuana.
Les primeres investigacions apunten que la droga seria propietat de dos dels ocupants del vehicle i per a consum propi. Per aquest motiu, els dos homes de 32 i 36 anys, nacionalitat espanyola i no residents al Principat, van ser detinguts i posats a disposició judicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT