PUBLICITAT

La capital contracta una vintena de joves a l'estiu

  • S'ocuparan d'atendre les oficines de turisme d'Andorra la Vella
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La cònsol amb alguns dels joves davant el comú, ahir Foto: ana / j. p. c.

Un estiu més el Comú d'Andorra la Vella ha contractat una vintena de joves perquè, durant l'estiu, treballin a les oficines de Turisme de la capital. La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va assegurar ahir que «si el que volem és desestacionalitzar el turisme d'hivern, hem d'ensenyar que tenim d'altres aspectes interessants, com el tema cultural o el romànic de Santa Coloma, per exemple», i per tant, «necessitem personal dedicat a ensenyar el que tenim, que s'ho creguin i ho puguin explicar», informa l'ANA.

Els joves han estat escollits mitjançant unes proves de coneixements entre la seixantena de candidatures que s'han presentat. Ferrer va destacar que aquestes entrevistes «cada cop són més estrictes, perquè cada cop puja més el nivell dels estudiants i a la vegada els turistes són més exigents». Una de les contractades, Noèlia Pereiro, que ja fa quatre anys que participa a la iniciativa, va explicar que «ens van fer interactuar amb ells i vam haver de contestar preguntes tant d'Andorra la Vella com també d'altres històriques, per exemple què eren els Pareatges».

La cònsol major va remarcar que, amb aquestes proves, «el que es busca és veure els seus coneixements, les seves capacitats d'expressió i sobretot, l'actitud que tenen», ja que la seva feina consistirà, precisament, en això. Pereiro va afegir que «es tracta de poder informar al turista i donar-li sortides perquè pugui passar-s'ho bé a la capital».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT