PUBLICITAT

Comença el ball d'estrelles

  • Víctor Claver és el primer en passar pel Campus Nike, que avui rep Joan Carles Navarro per mantenir el nivell en la setmana de bàsquet
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Víctor Claver esmaixa ahir davant d'un grup d'alumnes, al Joan Alay Foto: TONY LARA

Un clàssic de cada estiu és saber quins seran els cracks de l'esport que visitaran Andorra amb motiu del Campus Nike. En aquesta edició no fallarà Joan Carles Navarro, el base del FC Barcelona que sempre té una setmana per pujar al país dels Pirineus, però també ho fan d'altres com el valencià Víctor Claver, del Portland Trail Blazers de l'NBA, que va visitar ahir els nens. «És el tercer any que vinc i m'ho he passat molt bé», va dir Claver, que afirmava a més el seu desig de tornar-hi «per gaudir-ho, ja que això forma part de les meves vacances».

Però la presència d'aquestes estrelles també inclou una dosi d'actualitat, de saber què serà d'ells en la pròxima temporada, i el pivot valencià va deixar clares les seves intencions: «A Portland no ha anat bé perquè ha estat una temporada en què no he tingut molts minuts, però he estat en un dels millors equips de la Conferència Oest i em quedo amb l'experiència d'haver jugat uns ‘play-offs'». Claver, que va recordar que encara té «un any de contracte» amb els Blazers, tampoc no va tancar la porta a buscar alternatives de cara a tenir «més minuts».

Així mateix, l'estiu tindrà un protagonisme especial en bàsquet amb el Mundial que acollirà Madrid del 30 d'agost al 14 de setembre, i on Espanya, que seleccionarà figures que acull el Campus Nike com Claver i Navarro, tindrà molt a dir. «Tenim un equip capacitat per a tot, però falta veure com arribarem cadascun de nosaltres», va assegurar el pivot a la premsa just abans de contestar les preguntes dels més petits que van compartir amb ell la jornada matinal del campus.

«A les cheerleaders no les veig, vull dir que no les miro... Bé, sí que les miro, però cadascun ha de fer la seva». D'aquesta manera Claver intentava sortir del pas davant d'algunes de les qüestions dels més petits. «Són guapes, sí... per això les agafen, perquè són guapes i saben ballar...», continuava el pivot mig balbucejant. Però aquesta no va ser l'única pregunta que va haver de fer front. Poc abans, amb tot, era un més del grup, organitzant exercicis, mostrant algunes habilitats amb la pilota que els nens rebien bocabadats, o participant del joc amb els joves que somien amb ser com ell d'aquí a uns anys.

Claver va ser demanat per qui havia estat per ell l'MVP de l'NBA en la temporada passada, i el valencià va respondre que Kevin Durant s'ho havia merescut. També hi va haver qüestions referint-se a l'ACB. «¿Hi tornaries?», li van preguntar, i ell es va posar seriós responent gairebé com ho havia fet davant dels periodistes uns minuts abans: «Tinc un any de contracte i vull complir-lo. He jugat a l'ACB durant sis temporades i ara el meu objectiu és ser a l'NBA». També el van obligar, en un altre tret amb bala, què va sentir quan va sortir del València Basket: «Era molt a gust allà, va ser una situació rara perquè canviava d'equip per primera vegada en la meva vida». Són els nens, que li treuen suc a la vida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT