PUBLICITAT

Nova actuació contra les defecacions de gossos

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha presentat una nova fase de la campanya de civisme La Seu és casa teva. Cuida-la!, que insistirà de nou en les actituds dels propietaris de gossos per evitar defecacions a la via pública. Després d'un any i mig de funcionament de la campanya cívica, la no recollida de tifes continua essent una de les principals problemàtiques per als veïns.

Per aquesta fase d'atac s'han elaborat uns adhesius il·lustrats amb cinc imatges quotidianes que representen situacions que qualsevol ciutadà pot patir. Sota el lema No m'agrada, s'hi poden veure de manera explícita com les defecacions provoquen molèsties a nens que juguen als parcs, famílies que passegen amb un cotxet, persones que van en cadira de rodes, personal que treballa en parcs públics o simplement veïns que caminen pel carrer.

Aquestes enganxines se situaran a la via pública en els indrets on la brigada de neteja localitzi una defecació; un cop sigui retirada, s'hi col·locarà la imatge per indicar que en aquell punt hi havia una caca sense recollir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT