Parrilla i Areny vencen en la Travessa de les Parròquies

• Als Mundials de Chamonix, els germans Casal no corren la marató
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els germans Casal van optar per no competir a la marató mundialista Foto: ÀLEX LARA

Imma Parrilla i Xavi Areny van ser els guanyadors de la Travessa de les Tres Parròquies, amb sortida a Certés i arribada a Escaldes-Engordany. Parrilla va marcar un temps de 2h 38min 23s, mentre que Areny va baixar de les dues hores: 1h 52min 12s. Al final van ser 18km de cursa.
Amb mitja hora de retràs, la Travessa va començar evitant així la boira que a primera hora dificultava el pas per les zones més altes del recorregut. En la cursa llarga, Parrilla va vèncer en dones seguida en el podi per Sandra Castellanas (2h 40min 08s) i Anna Artal (2h 47min 37s), mentre que Areny en homes va estar acompanyat en el podi per Pérez (1h 54min 00s) i Jaume Planella (1h 55min 47s).
En la cursa curta, els guanyadors van ser Xènia Mourelo amb 2h 33min 25s, i Cesc Carmona amb un temps de 1h 35min 00s.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ: 283 CORREDORS / La Travessa de les Tres Parròquies va viure una jornada d’èxit de participació, perquè si bé durant la setmana les inscripcions voltaven les 180 persones, finalment ahir va haver-hi una empenta i en van ser 283 en la línia de sortida, el que superava amb escreix les previsions dels organitzadors.

SENSE MARATÓ ALS MUNDIALS / Lluny del Principat, a Chamonix, els germans Marc i Òscar Casal van optar per no competir a la prova de la marató de 42km per no trobar-se en condicions per fer front a una cita com aquesta. Els problemes de salut de la setmana passada van deixar tots dos corredors amb seqüeles en el seu estat de forma, cosa que va quedar palesa a la Vertical mundialista de Chamonix del passat divendres, quan Òscar va ser 38è i Marc 69è.