PUBLICITAT

Comissió d'observació a Turquia liderada per Mateu

EL PERIÒDIC
BRUSSEL·LES

El Bureau de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (APCE) ha acordat que la consellera general demòcrata, Meritxell Mateu, presideixi la comissió ad hoc encarregada de l'observació de les properes eleccions presidencials que tindran lloc a Turquia. Aquesta decisió s'ha pres durant la sessió plenària d'estiu, a la qual hi assisteix una delegació andorrana encapçalada per Mateu, i integrada pels consellers del grup mixt-SDP, Gerard Barcia i Sílvia Bonet.

El Bureau ha acordat que Meritxell Mateu presideixi la comissió ad hoc encarregada de l'observació de les pròximes eleccions presidencials que se celebraran a Turquia. Aquesta és la segona missió electoral que encapçalarà la consellera general després de presidir la missió d'observació de les eleccions legislatives de Geòrgia del mes d'octubre del 2012.

En la sessió plenària d'estiu de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa s'ha celebrat un debat d'actualitat sobre les conseqüències polítiques i humanitàries de la crisi a Ucraïna.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT