PUBLICITAT

20è aniversari de les relacions diplomàtiques amb la Xina

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Ambaixada de la Xina i el Ministeri d'Afers Exteriors celebren aquest dilluns el 20è aniversari de les relacions diplomàtiques entre els dos països amb una jornada de marcat caràcter cultural, tal com han assenyalat des del Govern a través d'un comunicat. L'Auditori Nacional acollirà a les 21.30 hores el concert de la formació jazzística Shanghai Magnòlia Band.

La Shanghai Magnòlia Band té un estil únic amb una fusió sonora molt particular. És una banda apassionada per la música llatina i el jazz que s'interpretava a Shanghai als anys 30 i 40 del segle passat.

El programa que interpretaran a l'Auditori Nacional d'Andorra inclou temes tradicionals i populars xinesos però també versions de temes molt coneguts de grups com Eagles i estàndards de la musica llatina. L'entrada és gratuïta.

L'altre acte de la jornada és l'obertura de l'exposició Panoràmica de la Xina. Els fotògrafs participants mostren al públic l'esforç del poble xinès per construir un país pròsper i civilitzat, respectant la natura i protegint el medi ambient i el seu ric patrimoni cultural.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT