PUBLICITAT

M-Clan serà el plat fort de la Festa Major de Sant Julià de Lòria

  • Los Diablos tocaran en una nit temàtica per a la gent gran
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La consellera del Cultura, ahir Foto: ANA / M.C.

Del 25 al 29 de juliol la parròquia de Sant Julià de Lòria celebra la Festa Major amb una cinquantena d'activitats. Entre les novetats en destaca una nit temàtica per a la gent gran amb l'actuació de Los Diablos i un matí per provar els segway en família. Aquest ant, el concert estrella serà el d'M-Clan que presentaran el seu darrer disc Arenas movedizas, dimarts 29. L'objectiu, com va assenyalar ahir la consellera de Cultura laurediana, Maria Servat, és fer una Festa Major «per a totes les edats».

Sant Julià ha preparat una cinquantena d'activitats per a la Festa Major que tindrà lloc del 25 al 29 de juliol. Concerts, activitats esportives, la fira esotèrica o els balls tradicionals esperen atraure un públic nombrós no només de joves sinó també de gent gran. I és que un dels objectius d'aquest any, com va assenyalar la consellera de Cultura, Maria Servat, és fer una Festa Major «per a totes les edats».

Per això, entre les novetats d'aquesta edició hi ha una nit temàtica per a la gent gran. Serà diumenge 27 de juliol i comptarà amb el concert de Los Diablos. També tocaran els Medley people i hi haurà disco mòbil. Els diumenges acostumen a ser un dia fluix d'assistència, va apuntar Servat, i la intenció és mantenir «aquesta via» per atraure un públic més gran.

‘Segway' / Altres novetats són les demostracions de ball amb els monitors de Xic & dans divendres i la possibilitat de provar els segway de Volta'l per un i dos euros a la plaça Major el dimarts al matí.

El concert estrella d'aquesta edició anirà a càrrec dels M-Clan que presentaran el seu darrer disc Arenas Movedizas, com va explicar la consellera. A més, la Salseta del Poble Sec posarà el punt final a la jornada de dimarts. Altres grups que actuaran a la festa major són La Troba Kung–Fu, els Buhos, Tobacco Road Andorra, Se atormenta una vecina i Hotel Cochambre.

Com sempre es mantenen les activitats més tradicionals per a dilluns amb els balls de La Passa, el Ball Cerdà, La Marratxa i el ball de Gegants i Gegantons. Altres clàssics són la fira esotèrica, el concurs de pesca, les havaneres amb Els Cremats i la cercavila, informa l'ANA.

El pressupost, va informar Servat, es manté en uns 160.000 euros, similar al d'anteriors ocasions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT