PUBLICITAT

El fi de curs més atlètic

  • L'Estadi comunal va acollir ahir la 18ª edició de la Festa de Fi de Curs de les Escoles Esportives amb diferents activitats tot i que el temps no va acompanyar
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns participants en una de les activitats, ahir. Foto: ÀLEX LARA

L'Estadi Comunal d'Andorra la Vella va acollir ahir la 18ª edició de la Festa de Fi de Curs de les Escoles Esportives comunals, com cada any en aquestes dates. Un acte de comiat de la temporada, lúdic i festiu, i sempre multitudinari, on s'hi convida els infants i joves que han participat assíduament a les diverses i múltiples activitats organitzades pel Departament d'Esports al llarg de l'any, en les 25 Escoles d'Iniciació Esportiva parroquials. S'hi esperaven uns 900 joves.

La Festa va constar de diferents jocs i instal·lacions: inflables refrescants, jocs aquàtics, globus i pistoles d'aigua, piscina amb barquetes, pesca d'ànecs, jocs gegants, jocs tradicionals, amb un taller de pintar cares i un taller de globoflèxia.

Els membres de la Unitat d'Educació Viària del Servei de Circulació van guiar les pràctiques dels joves amb bicicletes i vehicles petits, i van impartir ensenyaments de conducció segura i de civisme.

A les set de la tarda s'hi va celebrarà una monstruosa Festa de l'Escuma, on van participar-hi massivament una gran part dels congregats a un dels esdeveniments més esperats, tot i que aquest es va retardar i que el temps va acompanyar ben poc per fer una remullada.

La Festa de Fi de Curs de les Escoles Esportives és organitzada pel Departament d'Esports i hi col·laboren de 23 entitats esportives. Aquesta és una trobada ja molt arrelada que arriba a la seva 18ena edició i que reubneix als joves que al llarg de l'any han assistit a algunes de les ofertes que ofereix el Comú d'Andorra la Vella.

També en altres parròquies s'hi celebren festes similars a la que ahir va acollir l'Estadi comunal de la capital.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT