PUBLICITAT

Vuit persones ateses i sis sortides de Bombers per Sant Joan

  • Dos infants menors d'edat es van enclastar amb el seu vehicle a la rotonda sud d'Encamp
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El servei d'urgències de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ahir Foto: ÀLEX LARA

La nit de Sant Joan va ser «bastant tranquil·la». Així ho ha valorar ahir el cap del servei d'Urgènciesi SUM, Josep Gómez. En total, Urgències va atendre durant tota la nit vuit persones. Per la seva banda, els Bombers van haver de fer sis sortides, sobretot per papereres i contenidors cremats.

Gómez va indicar que d'entre els vuit casos que van haver de tractar, hi ha el d'un infant de vuit anys a qui va esclatar un petard a prop de la orella. Li va provocar un traumatisme òtic «poc important». També es va atendre un altre infant amb cremades al braç.

D'altra banda, es va atendre a diverses persones per caigudes o contusions arran de la festa i concert que hi va haver a Encamp, però cap dels pacients va haver de ser ingressat ni tampoc hi va haver cap ingrés per alcoholèmia.

Població ben informada / Segons va assegurar Gómez, en els darrers anys «hi ha molta informació sobre la manipulació de petards» i hi ha «preventius a les fogueres» de manera que «portem bastants anys en què Sant Joan és una nit tranquil·la».

D'altra banda, la Policia va informar ahir d'un accident produït a les 23.10 hores de dilluns a la parròquia d'Encamp. Un turisme Mini Cooper amb matrícula espanyola es va encastar contra la rotonda sud d'Encamp. Els seus dos ocupants, menors d'edat, van ser atesos a Urgències però van patir ferides lleus, segons va informar Gómez i va recollir l'ANA.

Per últim, els Bombers van haver de fer durant la nit més curta de l'any unes sis sortides per contenidors i papereres cremades. Majoritàriament, van admetre, a la parròquia d'Encamp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT