PUBLICITAT

Detingudes sis persones per traficar amb drogues

  • La Policia intercepta una parella que va furtar roba i sabates
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vista general de l'edifici de la Policia Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir entre aquest dijous i divendres de la setmana passada sis persones per delictes contra la salut pública, en el marc d'una investigació judicialitzada, relacionada amb el tràfic de drogues. El batlle ha decretat el secret de sumari de les diligències d'investigació que continuen obertes, segons va informar ahir el Cos policial.

A més a més, el dimarts també de la setmana passada la Policia va detenir un jove andorrà de 19 anys, per possessió de 130,4 grams de marihuana.

D'altra banda, aquest diumenge els agents van detenir a la frontera del riu Runer una dona i un home de nacionalitat armènia no residents de 38 i 43 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de furt de mercaderia en establiments comercials. Segons va informar el Cos, una patrulla va ser requerida per agents de seguretat d'un establiment comercial d'Escaldes-Engordany, que havien seguit una parella que havien sostret uns jerseis, i en van facilitar les dades del turisme amb el qual havien marxat.

Posteriorment, efectius de servei a la frontera del riu Runer van controlar el turisme i van trobar al seu interior diversa mercaderia de procedència il·lícita ja que no disposaven de cap tiquet de compra. Hi havia roba, sabates, ulleres, cinturons, perfums, joies, alcohol i tabac, tot plegat valorat en més de 600 euros.

Finalment, la Policia va detenir dissabte a Andorra la Vella un andorrà de 24 anys, com a presumpte autor d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de Policia. La patrulla va intervenir en un grup de quatre persones que s'estaven discutint prop d'un local d'oci.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT