PUBLICITAT

Crèdit Andorrà renova els certificats ISO d'inversions

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Crèdit Andorrà ha renovat les dues certificacions internacionals ISO 9001:2008 en l'àrea d'inversions. El banc ha renovat, d'una banda, la norma ISO 9001:2008 dels Departaments de Tresoreria i Mercat de Capitals i d'Administració de Mercats i Control de Crèdit Andorrà i, de l'altra, de Crèdit Andorrà Asset Management, la societat gestora de fons d'inversió del grup.

Des de l'entitat remarquen que tots dos certificats posen en relleu que Crèdit Andorrà aplica «els procediments i les eines necessàries per garantir la millora contínua en la qualitat del servei i dels productes que comercialitza, gestiona i administra; en la gestió dels recursos i processos d'anàlisi i en la documentació que es lliura per assegurar la transparència amb els clients».

Crèdit Andorrà ha rebut les certificacions per part de l'entitat internacional BSI. Aquesta companyia ha destacat en l'informe que durant l'auditoria s'ha confirmat «la disposició de l'entitat per complir amb els requisits legals i de clients, així com la capacitat per a la consecució dels objectius».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT