PUBLICITAT

Santos, traslladat a Barcelona

  • El president de la FAF continua fent-se proves
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Víctor Santos. Foto: EL PERIÒDIC

Víctor Santos es va recuperant a poc a poc d'un infart de cor que va patir el passat dissabte, ja passada la frontera amb Espanya mentre es desplaçava en cotxe amb la seva dona a la Seu d'Urgell. El president de la Federació Andorrana de Futbol va notar dolor a pit i va optar per tornar al Principat i anar a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on va ingressar en la Unitat de Cures Intensives i va passar la nit de diumenge i ahir va viatjar a Barcelona per continuar amb la recuperació.

Segons ha pogut saber aquest rotatiu, que va tractar de posar-se en contacte amb Santos sense èxit, la situació no ha anat a millor, però tampoc a pitjor. Està estable, que ja és una notícia prou bona i ha sortit de l'hospital 48 hores després d'ingressar-hi, tot i que ha estat traslladat a Barcelona per continuar amb més proves.

Santos, de 61 anys, ha volgut fer-se una revisió més profunda i per això ahir va marxar a un hospital de Barcelona, on analitzaran més a fons el seu cor i veuran amb més precisió si realment millora o en un futur corre el risc de tornar a patir un infart.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT