PUBLICITAT

Cinc noves activitats al 'Viu l'Esport al Carrer'

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vòlei platja al Parc Central Foto: TONY LARA

Les activitats del programa Viu l'Esport al Carrer començaran aquest dimecres amb vòlei platja al Parc Central i la incorporació de cinc noves ofertes esportives. La previsió del Comú d'Andorra la Vella és que participin en aquestes propostes unes 9.965 persones, una xifra inferior a la de l'any passat perquè no es pot realitzar el Parc d'Activitats.

La parròquia d'Andorra la Vella acull una desena propostes esportives que es realitzen durant l'estiu principalment a l'aire lliure. El programa manté el vòlei platja al Parc Central, el Tai-txi, les sessions de capoeira, taekwondo a la piscina i l'activitat Gent Gran en marxa.

A més, aquest any s'afegeixen cinc noves propostes. Així, aquest estiu hi haurà sessions de tennis taula, bàsquet a la Plaça del Poble, pilates al Parc Central, Fit dansa i activitat física per a la gent gran també al Parc Central.

Es tracta doncs d'activitats variades per a persones de totes les edats organitzades pel Departament d'Esports d'Andorra la Vella i amb la col·laboració d'entitats esportives del país.

La previsió del Comú és que unes 9.965 persones passin per alguna d'aquestes activitats; una xifra menor als 11.180 participants del 2013 que atribueixen al fet de no poder realitzar el Parc d'Activitats, perquè l'envelat del Parc Central es desmuntarà quan acabin els espectacles del Cirque du Soleil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT