Dolent cap de setmana per a Cardelús, 19è i 18è al CEV Repsol

• El jove pilot es veu condicionat pels allunyats cronos dels classificatoris previs
BARCELONA

Xavi Cardelús no es va quedar sense puntuar ahir a les dues curses de Moto3 del FIM CEV Repsol disputades al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot andorrà es va veure penalitzat pel fet de sortir endarrerit a la graella a causa dels resultats dels entrenaments classificatoris. Tot i això, va remuntar posicions i va millorar els seus registres dels entrenaments. Va ser 19è i 18è, respectivament.

A la primera de les dues curses de Moto3, Cardelús va protagonitzar una bona remuntada sense premi ja que a la primera volta va passar 28è i a tres voltes del final era 16è. Finalment va acabat 19è. Sortir des de posicions endarrerides va ser la clau ja que al llarg de la cursa l'andorrà va rodar en els mateixos temps que el 10à rebaixant en tres dècimes els seus registres dels entrenaments.

La sortida de la segona va ser millor. A la primera volta va passar 22è i a mitja prova el pilot del BST-Cardelús Racing era en un grup que lluitava pel 18è lloc que va ocupar finalment a dos segons del seu predecessor. «Està clar que no fer uns bons entrenaments acaba passant factura i ho hem tornat a patir», va assegurar Cardelís. «El fet de sortir 25è ja ha limitat molt les meves opcions a les curses perquè a les primers voltes he hagut de superar pilots més lents i arribar a les posicions capdavanteres ja era impossible tot i que a la primera m'he situat 16è a 3 voltes del final. A la segona he estat lluitant en grup amb altres tres pilots, però ja estàvem a una distància insuperable de la zona dels punts. No estic content amb el cap de setmana».