PUBLICITAT

Toni Bou domina el Campionat d'Espanya

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La créme de la créme del trial espanyol va ser ahir a Sant Julià de Lòria per disputar el Campionat d'Espanya que es va apuntar un intractable Toni Bou. El de Montesa, amb 13 punts, va vèncer empatat amb Jeroni Fajardo. El podi el va completar Albert Cabestany (14).

Bou es va imposar per davant de Fajardo i Cabestany, i també d'un Adam Raga que va acabar quart (20), superant Jorge Casales (30) i Pol Tarrés (55). La jornada va ser molt intensa, i a més l'emoció també es va traslladar a la resta de categories, on hi havia també presència andorrana.

En TR2, el triomf va ser per a Miquel Gelabert, seguit per Arnau Farré i Alejandro Del Olmo, mentre que en la categoria júnior va vèncer Marc Riba, seguit per Jaume Rosselló i Samuel Obrador. En la competició de TR3 la victòria va caure en les mans del pilot castellonenc Rafael Latorre, seguit molt a prop per Víctor Batalla, del Cent Peus, mentre que en la tercera plaça va finalitzar Cristian Naranjo. Pel que fa als cadets, Sergio Ribau va vèncer per davant d'Èric Miquel i Ivan Ortiz. Així mateix, en TR4, l'andorrà Marcel Albós va acabar 3r amb 44, a tocar de la segona plaça d'Adrià Albejano (43), i a 14 de Luis Pastor, el guanyador.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT