PUBLICITAT

El CF Catalunya guanya en els penals la Senior Cup

EL PERIÒDIC
ORDINO

Parlava Talín Puyaltó durant la presentació prèvia de la setmana passada de les excel·lències de l'Andorra Senior Cup i no anava errat, perquè tot i que no hi va haver equips de renom com ara un FC Barcelona, el ben cert és que el nivell del futbol que s'ha viscut durant el cap de setmana i, sobretot, la bona sintonia entre els equips, és marca de la casa per mantenir aquesta iniciativa que ja circula per la 5a edició. El CF Catalunya va ser el vencedor però, vet aquí la igualtat, en la tanda de penals. Els andorrans van acabar en la 7a i en l'11a posició.

CF Catalunya es va enfrontar en la final al Veterans del Koko. Durant el temps reglamentari, el marcador no es va moure i es va anar directament a la tanda de penals, on el Catalunya es va imposar. Per a arribar a la final, el campió es va desfer en semifinals del Comarques Centrals per 2-0, mentre que el Veterans del Koko va obtenir el bitllet finalista gràcies al seu triomf contra el Castellbell i els Vilars per un ajustat 3-2.

Aquesta cita esportiva inclou també el punt turístic i festiu. Ahir a la tarda, després de les finals, els equips van acudir al centre termolúdic del Principat per seguir fent grup. I tornar en 2015.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT