PUBLICITAT

'Miki' Pujal agafa la moto per herència

  • El fill de l'excònsol de Sant Julià, de 17 anys, serà reserva de l'equip nacional al pròxim Mundial de les Nacions
i. moure
sant julià de lòria

Periodic
Foto:

Miquel Pujal va ser l'últim cònsol de Sant Julià del segle XX, com també un gran aficionat al trial. El seu fill, Miquel Pujal júnior ?Miki per als seus coneguts?, té 17 anys i de moment no té cap vincle amb la política, però sí amb la moto. Ell també és un amant del trial, un apassionat d'aquest esport que assegura haver-se enganxat «per herència».

No li està anant malament, perquè malgrat no tenir tot el temps que desitjaria per practicar, aquest any ha aconseguit fer-se amb una plaça de reserva de l'equip nacional que participarà el 13 i 14 de setembre al Trial de les Nacions. «Està molt difícil perquè acabi competint, però sí que podré fer de motxiller. En un futur ja tindré més oportunitats», avisa.

Pujal júnior va tenir els primers contactes amb les dues rodes motoritzades quan només tenia 4 anys. «Feia enduro però en complir els 10 me la van canviar per la de trial, sense més», recorda mirant al seu pare.

Miki troba normal que Marcel Albós, Albert Cabanes, Pere Torres i Miquel Font ?els quatre seleccionats? li hagin agafat la davantera per anar al Trial de les Nacions. «Estudio a Vic i la moto la tinc aquí. No puc dedicar gaires hores a la setmana... I en algunes ni la toco». De fet, sap que el trial no li donarà de menjar i el veu més com una afició : «És maco fer sortides per la Rabassa, Fontaneda... A Andorra tenim molts llocs espectaculars i la llei és tolerant, però entre tots hem de ser curosos amb l'entorn».

Cuidar la natura, com la moto, és també una herència inculcada a Miki. Del seu pare Miquel i també del seu avi, l'home que va generar a la família Pujal la passió per aquest esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT