PUBLICITAT

L'Andorra Senior Cup es renova amb nous equips

  • No hi haurà grans conjunts de referència i Andorra tindrà dos combinats
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Andorra disputarà la competició amb dos equips Foto: ÀLEX LARA

La 5a edició de l'Andorra Senior Cup es disputa aquest cap de setmana amb la presència de nou equips nous, vint en total, i una presència d'unes 500 persones que ompliran els camps de futbol d'Ordino, Sant Ermengol i Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Andorra hi estarà representada amb dos equips.

El torneig internacional de veterans que promou l'exjugador del FC Andorra Talín Puyaltó comptarà amb novetats però en la seva llista no hi seran clubs referents com ara el FC Barcelona, que finalment no hi serà present. Tampoc participaran noms com Albert Celades, present en l'edició anterior, perquè forma part ara del cos tècnic de la selecció espanyola i és a Brasil pel Mundial. Amb tot, dels equips que vénen a Andorra destaquen molts valencians (Alberic, Castelló, Mandarina de Peníscola o Betxí), o portuguesos i francesos. La majoria, però, seran catalans (Veterans Futbol Segur, Coll de Nargó, CF Catalunya, Organyà o Artesa de Segre). Tot plegat suposarà, segons Puyaltó, la presència d'unes 500 persones a Andorra. Els partits es disputaran en els camps d'Ordino, Sant Ermengol i Prat del Roure d'Escaldes dissabte al matí des de les 9.00h i fins a les 21.00h de la nit, mentre que les finals del diumenge seran des de les 9.00h fins a les 14.20h a Ordino exclusivament. Els equips comencen a arribar avui al Principat.

RADE TOSIC, EXCAMPIÓ D'EUROPA / En la presentació d'ahir del torneig hi era Rade Tosic excampió d'Europa amb l'Estrella Roja l'any 1991 i en l'actualitat vinculat al CD Castelló. En l'Andorra Senior Cup formarà part de l'equip de veterans del club castellonenc, però a més promou una campanya solidària en benefici dels damnificats per les últimes inundacions que van afectar països com Sèrbia, Croàcia i Bòsnia.

A més, aquest Andorra Senior Cup aportarà un quilo de menjar per cada gol que anirà destinat a Càritas. L'any passat gràcies a aquesta acció es van recaptar 172 quilos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT